Синовите на ДУИ е новиот феномен во Македонија, објавува ТВ Телма во емисијата Код.

Според најавата, се открива дека кланот Буши, чиј син министерот Оливер Спасовски тврди дека не бил во возило кое го запрела полицијата, има уште еден човек во службите за безбедност.

Како што е најавено и снаата на заменикот министер за полиција Буши како и неговиот син имала забранети флешери на своето возило, а снајката работела во Агенцијата за разузнавање.

Повеќе од прилогот на Телма кој е најава за вечерашната емисија во која се зборува и за друг висок претставник на ДУИ.

Делот за Буши и синовите на ДУИ се по осмата минута од видеото кое може да го отворите ТУКА.