Убав пролетен ден е денеска, да ви кажам, и денеска многу сте убави сите, изјави денеска премиерот Зоран Заев пред новинарите.

Малку го помеша календарот, па денешниов 5 март го прогласи за прв пролетен ден… Но, брзо се поправи и рече дека само му дава малку шмек оти му личи на пролетен.

https://www.facebook.com/mojokilington/videos/10225834313513832