Драги мои сограѓани, пријатели и роднини дозволете ми на сите да Ви го честитам Рамазан Бајрам со желби за долг и среќен живот, многу здравје и среќа за Вас и Вашите најблиски. Нека Возвишенот АЛАХ ви помогне во животот секогаш кога од тоа ќе имате потреба.

Фејсбук статус на Алишериф од ВМРО-ДПМНЕ.