На Американка ѝ успеа нешто што ретко кому би му успеало: излегувајќи од автопералница удри во ѕидот пред себе и го искрши својот „Мерцедес“.

Имено, жената при излегувањето од автопералницата требало само да сврти надесно кон излезот, дури и да не ја видела големата стрелка на бетонот, како и ѕидот пред неа.

Со уништувањето на скапото возило, таа скрши и многу машки срца, а видеото од сето тоа стана хит кај интернет-сеирџиите.