Димитар АПАСИЕВ

„Ај, ај, ај…

Денес дознав дека во Комисијата што го пишувала контроверзниот владин закон со европско знаменце (каде искажано “негативно мислење” сакаат да се смета за НАВРЕДА), цело време имало и претставник од Здружение на новинарите на Македонија – ЗНМ

Ама, кога пукна бруката во јавност, токму овие големи професионалци од ЗНМ глумеа као, демек, “ми нисмо одавде”!?
Кои недоквакани дилајли, човече!

Соросписки журнализам“