Денеска четврток, 25 ноември 2021 година, 329-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 36 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 33 минути, а ќе зајде во 16 часот и 6 минути.

Денов трае 9 часа и 33 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот 4 минути, а ќе зајде во 11 часот и 35 минути.