Денеска среда, 3 март 2021 година, 62-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 303 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 8 минути, а ќе зајде во 17 часот и 24 минути.

Денов трае 11 часа и 16 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 31 минута, а ќе зајде во 8 часот и 30 минути.