Поради замена на затворач ф-80мм и дефект на приклучна цевка ф-80 мм на бул. Видое Смилевски Бато 85 во скоп0ската населба Ново Лисиче, со прекинато водоснабдување денеска ќе бидат корисниците на дел од булеварот-од број 11 до број 87 (непарни броеви).

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје по известување добиено од ЈП Водовод, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14:15 часот до завршување на работите.