Коле МАНЕВ
КУКУ-РИКУ
Ликовен прилог.
-Зоран Заев: Кокошки од Северна, ако на наредните избори не
гласате за мене мајчиното ваше… прво сите по ред ќе ве еб+м, потоа
живи ќе ве изедам. Еднаш реков дека јадам живи луѓе, сега ви
кажувам дека јадам и живи кокошки. Тоа немојте да го заборавите
или да помислите дека не сум ви рекол. КУКУ-РИКУУУ