Таблата на која е испишано Северна Македонија веќе е на граничниот премин Богородица, но се уште не е поставена. Тоа најверојатно ќе биде направено утре.

Официјална Атина очекува уште утре Скопје да почне со исполнување на обврските да ги промени имињата на улиците, на објектите, на документите што го имаат старото име.

 

Фото: 24 инфо