Не сакаше да го допе, иако му се обрати пријателски.

Не сме сигурни што очекуваше мажот од ова умно животно, но тоа му возврати на ист начин.

Му пријде и му рече „Фу * к ју“, а мажот почна да се смее заедно со жената што ја снимаше целата ситуација.