Неверојатна снимка е направена во Бенони. Девојка влегла во венчаница на свадбата на нејзиниот љубовник. Сите во црквата беа шокирани, особено младенците. Присутните се обидуваа да ја вразумат.

– Те молам, напушти ја црквата. Не ми го уништувај овој ден“, и вели младоженецот.

 

Коментарите на социјалните мрежи се различни. Некои ја осудуваат оваа жена, додека други сметаат дека тоа е легендарен потег.