Градоначалничката на Битола, Петровска, позитивна на САРС КОВ 2

/ 03.12.2020

Градоначалничката на Битола, Наташа Петровска е позитивна на Ковид-19.

-Почитувани, по резултатите од денешниот направен тест се утврди дека сум позитивна од COVID 19. Следните денови согласно препораките останувам во изолација. Бидете во добро здравје!, објави на ФБ, Петровска.


Од истата категорија