Македонија се приклучува на „Британија има талент“, „Америка има талент“ итн. глобално шоу кое го започна Симон Коуел. На фотографијата гледате како се изведува еден магичен трик во „Македонија има талент“ – пиење шампањ преку заштитна маска. Не го гледаме жирото, но битна е магијата, нели?