Видеото со Ирина Шајк, во кое ги покрива градите само со рацете, на Инстаграм го погледнале 1,5 милиони луѓе, но пародијата на австралиската комичарка собра дури 800 000 прегледи повеќе, и тоа за три дена помалку.

Селест Барбер се прослави со ироничните и смешни имитации на совршени, често нереални фотографии од познати личности, а последна на мета беше 35-годишната руска манекенка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber)

„Буахахааха“, „Ме убиваш секој пат“, „Умирам од смеа“, се само некои од реакциите, кои се прилично чести кога станува збор за нејзините имитации, на кои таа ја изгради својата слава на Инстаграм.

Имено, 7,9 милиони луѓе ја следат на социјалната мрежа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber)