Владо МИСАЈЛОВСКИ

ПОБЕДНИЧКО ВОЛКОВО! ПОБЕДНИЧКО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ!

Дождливото време не ги спречи жителите на Волково масовно да присуствуваат и да дадат поддршка!

Големата победа започнува токму од Ѓорче Петров!

Спремни и обединети да ја донесеме големата победа на ВМРО-ДПМНЕ и професорката Гордана Силјановска Давкова!

Дождот е берикет кој носи промени и убедлива двојна победа!

Благодарам Волково!

Благодарам Ѓорче Петров!

Да живее ВМРО-ДПМНЕ!

Да живее Македонија!, пишува Мисајловски во својата објава.