Шеесет и тригодишна жителка на Куманово исчезнала, а кумановската полиција презема мерки за нејзино пронаоѓање.

Случајот во полиција вчера го пријавил нејзиниот 61-годишен сопруг Р.М, кој изјавил дека неговата сопруга се одалечила од дома во непознат правец.