И со променето име Република Македонија од вселената изгледа исто како и пред да и биде накалемено она ГМО „северна“.

Така е барем според мајтапчиите кои на социјалните мрежи, со збор и слика, сакаат да го подигнат ведрото расположение во земјата која е една од европските и светски велесили во ајвар и шампион во криминални афери.

Погледнете ја „последната сателитска снимка“ објавена на Твитер.