Поради три минути слава и популарност на социјалните мрежи, младиот Кинез се обиде да направи скара на пламен од трапезоидниот ауспух на „Ламборџини Авентадор“.

За Ламборџини често се вели дека се „ѕвер што блуе оган“. Младиот Кинез сакаше да направи вкусно јадење на тој оган.