Познатата водителка и манекенка Наталија Грубовиќ го прослави првиот роденден на нејзината ќеркичка која го носи нејзиното име, односно и таа се вика Натали.

Роденеденската прослава била во еден познат ресторан во Нови Сад, а на неа присуствувале и нејзиното семејство од Скопје.