Малумината македонски навивачи се погрижија да испратат порака и од вечерашниот натпревар со Летонија, каде, во рамки на квалификациите за ЕУРО 2020 го победивме домаќинот со 2:0. Иако на семафаорот пишуваше дека Летонија игра со Северна Македонија, овие навивачи се погрижија да кажат дека тоа не е така.