Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски на социјалните мрежи соопшти дека имал средба со пејачот Ламбе Алабакоски.

– Тој не е пироман, тој е ѕвезда и горд Македонец. А Владата на СДСМ и ДУИ е предавничка, пишува Николоски, под објавената фотографија со пејачот.