Александар НИКОЛОСКИ

Со години зборувам дека кокаинот е распространет до секоја улица во државата. Подостапен и поефтин од било кога. Го има затоа што власта на ДУИ и СДСМ не прави ништо да ја спречи нелегалната трговија со дрога.
Последиците стигаат и со потврда од докторите за жал! Младите се жртви на злоупотреба на кокаин и завршуваат со мозочни удари.

(ФБ објаава)