НИКОЛОВ: Ротациите започнаа, на Инфективна и е потребна помош

/ 06.04.2020

Ротациите конечно започнаа…!

Напливот на пациенти и бранот на заболени со Ковид 19 доаѓа. На колегите од Инфективна клиника им е потребна помош и одморање.

Само сложни и солидарни можеме да му се спротивставиме на невидливиот непријател.

Само упорно и со добро подготвен Бел План можеме да успееме…, напиша на својот Фејсбук профил д-р. Игор Николов.


Од истата категорија