Владимир ПАНЧЕВСКИ

„Трас- трас судство и Обвинителство! Оставки веднаш! Во спротивно ќе одите на ражен!

Судии и членови на Судски совет се бирале по телефон! Блиску ви е крајот, да не биде не сум ви спомнал!“

Ова е реакцијата на екс претседателот на Кривичниот суд Владимир Панчевски по денешните зборови на Бојан Јовановски на рочиштето од „Рекет“.