Вечерва во 19:30 СДСМ ќе одржи седница на Извршниот одбор.

Како што дознаваме, ИО е свикан по иницијатива на претседателот на партијата, Димитар Ковачевски.

Неофицијално, точка на дневен ред ќе биде Иницијатива за одржување на пост-изборен конгрес на партијата.