ПОЧИНА МЕТЕО ПРЕЗЕНТЕРОТ АНДОНОВ: Омилениот „дедо Трајко“ долго време беше познат лик од временската прогноза на ТВ Сител

/ 04.08.2022

Повеќе македонски портали денеска објавија дека починал познатиот телевизиски презентер Трајче Андонов.

Омилениот „дедо Трајко“ долго време беше заштитно лице на временската прогноза на ТВ Сител.

Нема други детали за смртта на популарниот метео-презентер. Нека почива во мир.


Од истата категорија