Без вода денеска од 8:30 часот се корисниците од улиците 29, 31 и 3 во Визбегово.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект Ф 80мм на бул.„Македонско Косовска бригада“ бр.29 б6.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.