Овој петок, 19.04.2019, и во текот на саботата, 20.04.2019, секој може да си овозможи да влезе во нов свет дизајниран на уникатниот начин кој може да го направи само Lisca и каде може да го почуствува нивниот допир со попусти до -20%. Lisca со пролетните модели на долна облека и со нивните сензуални линии и ексклузивни материјали овозможува секој да се чувствува прегрнато креирајќи простор сите моменти да се пријатни и возбудливи.

Новото руво на еден од постарите продажни салони на Lisca отвора поинакво искуство при купување на најинтимните парчиња на облека, со ентериер кој го надополнува чувството на пријатни материјали и безвременски нијанси на бои. Таму, и на сите други продажни места, може да добиете персонализирани препораки и насоки како да го изберете совршениот модел само за вашето тело.