Битката меѓу снаите и свекрвите се одвива не само во реалниот туку и во виртуелниот дел од светот.

– Го носиш девет месеци, телото ти се менува, хормони, глупости… И ти идат, ти велат на свекрвата личело. А бе од балкон ако не ги фрлам… гласи објавата на Твитер на профилот со псевдоним Нусе.