Градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски објави на социјалните мрежи донација за најтрофејниот македонски фудбалски клуб Вардар во износ од 1,8 милиони денари.

Во продолжение целата негова објава на Фејсбук:

1.800.000 ДЕНАРИ ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ФК ВАРДАР‼️

Со задоволство сакам да објавам дека општина Гази Баба оваа година доделува 1.800.000 денари финансиска поддршка за фудбалскиот клуб Вардар.

Вардар е национална гордост на Македонија и ја заслужува нашата поддршка‼️

Од срце за Вардар‼️