Ознака: аерозагадување

АЕРОЗАГАДУВАЊЕ: Макрадули денеска по чист воздух во Бон, а во Скопје и вечерва смрди труе

ЗАГАДУВАЊЕ: Македонија повторно се труе со загаден воздух и 6 пати над дозволените граници

МАКРАДУЛИ СО ДЕКАНИ КРОИ ПЛАН ПРОТИВ АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО: Зелен лист, воздух чист!

ВМРО-ДПМНЕ: Резултат од мерките на СДСМ за чист ајро е Скопје, Битола и Струмица меѓу најзагадените во светот

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на СДСМ „носи“ мерки за чист воздух што народот не ги чувствува

ВМРО-ДПМНЕ: Загадениот ајро ги полни клиниките, Макрадули шета по чист воздух низ Европа, а мерните станици исклучени

ВЛАДАТА БАРА СТРАНСКА ПОМОШ: Донаторска конференција за чист воздух во Македонија

Мерки на Владата против аерозагадувањето: Граѓаните да јадат повеќе зеленчук и овошје

АЕРОЗАГАДУВАЊЕ: Шилегов и Макрадули открија дека со популизам нема чист ајро ни во Ајродром

Свет 10:03

Аерозагадување: Ауспуците во Европа годишно трошат 60 милијарди евра за здравствени трошоци