Ознака: ангушев

АНЃУШЕВ ВО ВАШИНГТОН: Енергетската заедница не прогласи за шампиони во реформи

АНЃУШЕВ: Јас апсолутно не штитам бизнис интереси на ничии фирми и не влијаев за одложувањето на прогресивниот данок

АНЃУШЕВ: За 2,5 години постигнавме историски успех во економијата, вработивме 54.000 луѓе кои не се во администрацијата туку во фабриките

АНЃУШЕВ: Не ни е важно компании да вработуваат по 5.000 работници, поважно е и по 300 ама со натпросечни плати

АНЃУШЕВ: Добро е одложувањето на данокот на капиталните добивки ама не и за каматите

Анѓушев: Инвестирањето во С. Македонија е особено атрактивно за кинеските компании

АНЃУШЕВ: Се радуваме што 100 милиони евра ќе завршат кај граѓаните

Анѓушев: Испративме писмо за намери за учество во Белене

Анѓушев: Најбрз и најевтин начин за енергија за државава е да инвестира во Белене во Бугарија

Анѓушев: Материјалите за ОХИС не се во мојот кабинет, но ќе направиме се да им помогнеме