Ознака: арсовски

АРСОВСКИ: Тандемот Шилегов – Весковски прво ја завршиле набавката, па распишале тендер и го добила фирмата која претходно завршила работа

АРСОВСКИ: Апетитoт на нарко картелот Заеви е голем, по секоја цена сакаат легализирањe на марихуаната

АРСОВСКИ: Заев по секоја цена и со европско знаменце го турка законот за марихуаната

АРСОВСКИ: Целта на Владата е да се овозможи извоз на сув цвет од марихуана од нашава земја

АРСОВСКИ: Заев и СДСМ воведуваат највисока еколошка такса за горива во Европа

АРСОВСКИ: Џолев ги крши законите, Сандев веднаш да биде заменет со друг судија-поротник

АРСОВСКИ: Трет ден молк за тоа дали дрогата е превезувана со фирма на фамилијата Заеви?

АРСОВСКИ: Владата ги штити хонорарците оти не се заштитени со закон, а во вакво политизирано општество тие се мета за линч

АРСОВСКИ: Дел од 200.000 евра од ФИТР завршија кај советник на СДСМ од Град Скопје?

АРСОВСКИ: Срамно е ова потценување на Македонците – Заев, Димитров и Пендаровски уште молчат и кријат што договарале во Берлин