Ознака: дарко

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Мадињата на Таче и како Македонците станаа Италијанци

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Сега името нека ви ги плати сметките!

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Распорениот стомак на Таче, секирата за Викторија Лоба и милниот ни Никола Димитров

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Се’ е поскапено? Не, така само ви се чини!

ЈАНЕВСКИ: Претходните закони потврдуваат – власта на Заев не пропишала казна за пописот ако не отворите врата!

НОВО ПИСМО ОД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Зашо мене не ме земате в Дубаи и Мексико, калпазани мрсни мои?

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: А зошто лејки мои шарени и експертски сите сте нешто изненадени и шокирани од СЈО и Катица?

Зошто првите биографии за Александар, 400 години по неговата смрт, не се доказ дека тој е дел од „хеленската историја“?

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Како е спасена главата на рекетарската банда во „Рекет“?

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Како Заев го урна СЈО и дали треба да оди пред суд за Мартин Нешковски!?