Ознака: џафери

Џафери: Пратениците ги обзема камера, ги обзема микрофонот и што да правам?

Џафери: Груевски не побара апанажа

Собрание: Спикерот Џафери од денеска до 20 јуни предводи голема делегација во Кина

Џафери: Груевски поднесе оставка со нотарски акт и дадена е на превод од унгарски

ЏАФЕРИ ВО ШВАЈЦАРИЈА: РС Македонија е приоритет во меѓународната соработка на Швајцарската Конфедерација

Џафери: Низ животот да ве води добрата мисла и взаемна почит

ЏАФЕРИ: Се што е побарано од нас од ЕУ сме направиле, а по 7 јуни ќе има седница за мандатот на Груевски и за избор на нови министри

ЏАФЕРИ ЗА СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ КОН НАТО: Сигурен сум на јарболот во Лондон во декември ќе се дигне знамето на С. Македонија

Џафери: Работата на св. Кирил и Методиј е капитално дело во развојот на словенската култура

(видео) ТВ ШОУ: Спикерот Џафери покажа вештина и во играње неполитички игри