Ознака: џамбаски

ЕВРОПРАТЕНИКОТ ЏАМБАСКИ: Набљудувајќи го процесот, јас сум скептичен дека во РСМ ќе има промени за влез на Бугарите во Уставот

ЏАМБАСКИ: Тешко лицемерие е од ЕУ ако функционерите во Брисел затворат очи за криминалот на режимот во Скопје со Бугарите

ЕВРОПРАТЕНИКОТ ЏАМБАСКИ: Пендаровски дрско лаже дека Бугарија има врска со депортацијата на Евреите од Македонија

ЕВРОПРАТЕНИКОТ ЏАМБАСКИ: Да беше жив Гоце Делчев и него немаше да го пуштат да влезе во Македонија „затоа што е Бугарин“

ЏАМБАСКИ: Ќе одиме во Македонија кога и како ќе посакаме, за денешните проблеми во Скопје ги известив и колегите од Парламентот на ЕУ

ПАРТИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО СРБИЈА: Доаѓаме со цвеќе за Гоце Делчев, на Џамбаски нема да му дозволиме да пријде до гробот

ЏАМБАСКИ ДО ПЕНДАРОВСКИ: Со забрани за влез нема да ја избришете вистината – Македонија била и ќе биде бугарска!

КОВАЧЕВСКИ ЗА ЕВРОПРАТЕНИКОТ ЏАМБАСКИ: Оставам со политички маргиналци од Бугарија да се занимаваат нашите маргиналци

(видео) НАМЕСТО ОСМАНИ ОДГОВОРИ ПЕЈАЧКА: Поздрав до Џамбаски, тој во Скопје, ние сред Бугарија му ја пееме Заветна за Македонија

ЕВРОПРАТЕНИКОТ ЏАМБАСКИ ПРОВОЦИРА И СРЕДЕ СКОПЈЕ: Браќа Бугари во Македонија, ние Бугарите од Бугарија сме вашиот грб и потпора