Ознака: џонсон
Свет 08:56

Тајмс: Џонсон планира поголеми овластувања за тајните служби поради странско мешање во В. Британија

Свет 10:59

ЏОНСОН: Статуата на Винстон Черчил останува, а историјта не можеме да ја фотошопираме

Џонсон: Не е време за укинување на карантинот

Свет 23:32

БИ-БИ-СИ: Премиерот Борис Џонсон е примен во болница со симптоми на коронавирус

Свет 09:31

ЏОНСОН: Слушајте ги советите на Владата оти ќе воведеме полициски час

Свет 14:13

ЏОНСОН: Коронавирусот може да легне болни и до една петтина од британските работници

Свет 23:55

ЏОНСОН: Вечерва ја напуштаме ЕУ, ова е момент на надеж, зора на нова ера и национална обнова

Свет 11:26

ЏОНСОН: Збогум ЕУ, без ако и без ама

Свет 10:11

Џонсон: Ако Конзервативната партија не ги добие изборите В. Британија тешко ќе излезе од ЕУ

Свет 14:42

Џонсон: Немаме докази за руско мешање во изборите во Велика Британија