Ознака: горива

ПОЕВТИНИ ГОРИВА ОД ПОЛНОЌ: Цената на бензините пониска за 1,5, на дизелот за 3, а на нафтата за домаќинство 2,5 денари за литар

НОВ СКОК НА ЦЕНИТЕ: Дизелот поскапува за 3 и ќе чини 103,5 денари, нафтата за домаќинство поскапа за 2 денара, без промена кај бензините

ПРАЗНИЧНА ЧЕСТИТКА ОД РКЕ: Дизелот од полноќ пак скока над 100 денари, поскапуваат и бензините и нафтата за домаќинство

И ДЕНЕСКА ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА: Дизелот од полноќ поскап за 3 денари, нафтата за домаќинство за 2,5, а бензините со иста цена

ГОРИВАТА И ДЕНЕСКА ПОСКАПУВААТ: Од полноќ дизелот поскап за 2, нафтата за домаќинство 2,5 денари, бензините со иста цена

НОВИ ЦЕНИ ОД РКЕ: Бензините од полноќ поскапуваат за половина денарa, дизелот за 1,5 и за два денари нафтата за домаќинство

Црна Гора има најниски цени на горивата во регионот, Албанија и Косово највисоки

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ: Дизелот од полноќ ќе стане најскапо гориво, со покачување на цената за уште 3 денари ќе чини 101,5 денари за литар

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ: Дизелот од најпосакувано гориво, поради пониската цена, кај нас стана најскапо и од полноќ ќе чини 98,5 денари

РКЕ ПAK ГИ ПОСКАПЕ ГОРИВАТА: Од полноќ „омилениот“ дизел за првпат станува најскапо гориво во Македонија, поскап и од бензините