Ознака: избори

ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ: И денеска ќе има ветувања за ЕУ, борба против криминалот и корупцијата, повисок стандард на граѓаните…

ДИК: Денеска седница на која ќе се изврши жребка за редоследот на гласачкото ливче за Парламентарните избори на 8 мај

ИЗБОРНА КАМПАЊА: Пендаровски за 5 години поминал 80.000 км и примил 4.500 гости и бара уште 5 да биде домаќин во Вила Водно

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ: 7 дена 7-те кандидати ја убедуваат Македонија кој треба да биде нов станар на Вила Водно и Вила Билјана

АмЧам ги презентираше своите стратешки позиции пред политичките партии

Свет 11:33

БУГАРИЈА ПАК НА ИЗБОРИ: Собранието ја инаугурира 10-та преодна влада во историјата на државата и 6-та во последните 4 години

ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ: Петти ден од походот кон Вила Водно продолжува низ села и градови низ цела Македонија

Свет 09:42

Локални избори во Полска

ИЗБОРНА КАМПАЊА ЗА ШЕФ НА ДРЖАВАТА: Сите кандидати и кандидатки за претседател на Македонија ветуваат европска иднина

Свет 13:39

ЕУ: Социјалдемократи, либерали, зелени и европратеници од левицата бараат итни мерки против наводно мешање на Русија во изборите