Ознака: котлар

КОТЛАР ДО ЃОРГИЕВ: Ој, ти пиле академику и другите пилиња, проклети да се знаењето и чесноста, да живеат простотијата и неукоста!

ПРОФ. КОТЛАР ДО БОРИСОВ: Збунувачки звучи „заедничките херои“ кои загинале за „слободата“, кои се тие?

ПРОФ. КОТЛАР ДО ЗАЕВ: Каков бескрупулозен лик – кој си Ти човеку да го рушиш асномскиот темел на македонската држава?!

ПРОФ. КОТЛАР: Ми ти решиле „пет историски личности и три историски периоди“, небаре бавчата од татко им ја мереле и делеле!

КОТЛАР ДО ШЕКЕРИНСКА: Арам да ви е, ова е пакосно, а репер треба да ви биде македонскиот народ

КОТЛАР ДО ЗАЕВ: Вашето незнаење, необразованост и политички егзебиции чувајте си ги за вас и во вас

ПРОФЕСОР Д-Р НАТАША КОТЛАР: Фашизам е ова што го прават двојните комисии со историјата на Македонија