Ознака: мигранти
Свет 11:08

Советот на ЕУ усвои 10 законски акти со што се воспоставува збир на правила за прием на мигранти

Свет 11:32

Во Србија бројот на мигранти е намален за 73 отсто во однос на минатата година

Свет 12:15

КСЕНОФОБИЈА: Јапонија и Индија го отфрлија тврдењето на Џо Бајден, кој ги нарече „ксенофобични“, оти не прифаќале мигранти

Свет 12:05

Најмалку пет мигранти се удавија обидувајќи се да го преминат Ла Манш

Свет 11:30

ВОНРЕДЕН СОСТАНОК: За два дена на Кипар пристигнале 500 мигранти, утрово итно е свикан Советот за национална безбедност

Свет 11:38

ПРЕД ИЗБОРИТЕ ВО ЕУ: Разидувања меѓу германската десница, која е за депортација на мигрантите, и француската која е поумерена

Свет 13:02

УНХЦР: Во Србија лани влегле 108.828 илегални мигранти, во прифатните центри сега има 1.162 лица и 4.200 бегалци од Украина

Свет 09:59

ЕУ ПРЕПЛАВЕНА ОД АЗИЛАНТИ: Бројот на барања за азил скокна на 1,14 милиони, што е најголем од нигрантската криза 2015 год.

Свет 11:53

ЃУРОВИЌ: Секој ден во Србија влегуваат по 50-тина мигранти од правец на Македонија и по 100-тина од Бугарија

КРИУМЧАРИ НА ЕМИГРАНТИ: Сообраќајка на автопатот кај Миравци откри 5 мигранти од Кина во „опел астра“ на скопјанец