Ознака: телеком

ВМРО-ДПМНЕ: Со Ковачевски премиер Телеком е дувло на непотизам, каде директорот Љушев си ја унапредува сопругата

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: Сопругот Љушев извршен директор, сопругата Љушева менаџер, Ковачевски го претвора во фамилијарна фирма

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: Месечно по 2.500 евра за Игор Милев, новиот претставник на Владата и претседател на Одборот на директори

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: 5G мрежата е веќе активна и во скопските населби Ченто, Маџари, Автокоманда, Железара, Керамидница и Хиподром

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: Од денеска пуштена во употреба комерцијалната 5Г мрежа, покриени се 15 градови во Македонија и околните општини

ЛУКИЌ: Телеком Србија по сателитската ТВ в година и со мобилна телефонија во Македонија

ЛУЧИЌ: Телеком Србија отвора филијала во Македонија и редакција на Блумберг Адрија

Македонски Телеком: Организираме серија бизнис вебинари за дигиталните алатки

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: Се шират лаги и страв, во Македонија нема во употреба 5G мрежа

ГЛОБАЛЕН ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМ: Корисниците на Телеком не може да се јавуваат кон мрежата на А1