Ознака: заев

ЗАЕВ: Граѓаните секогаш ја сакале државата, а сега чувствуваат дека и државата ги сака нив

ЗАЕВ: Сега сите и требаме на државата, а Мицкоски има намера да остане во опозиција

ЗАЕВ ПАТРИОТОТ ОД СЕВЕРНА: Ду ју спик мацедониан на универзитетскиот колеџ во Лондон?

ЗАЕВ: Не верувам дека ВМРО-ДПМНЕ ќе победи

ЗАЕВ: Подготвен сум да разговарам со Мицкоски за се што не ги поминува црвените линии

(фото) ВИСТИНСКА ПОДДРШКА ОД ЛАЖНИОТ ПРИНЦ НА ЦРНА ГОРА И МАКЕДОНИЈА: Цернетич го храбри Заев активно да продолжи со политика

ЗАЕВ: Да продолжиме со сплотеност и хармонија, како што упатуваат христијанските вредности кои се и универзални

ПРВ ДЕН НА ВТОРАТА ТЕХНИЧКА ВЛАДА: Заев го нема, Владата стоо и ќе ги организира изборите

ЗАЕВ: Не чепкајте ми во Договорот од Преспа

ЗАЕВ: Рано утрово дојдов на работа во Владата и ја потпишав оставката, таа патува кон Собранието