„Можеби затоа што ние имаме подобар претседател отколку вие!“ Ова е одговор на американскиот претседател Доналд Трамп на прашање на француска новинарка „кој е рецптот, зошто САД имаат ниска невработеност, а Франција висока“!

Trump savages the French media

Gepostet von One Nation 1776 am Freitag, 18. Oktober 2019