Авион кој влечеше транспарент „Се гледа корупцијата“ денеска неколкупати го надлета Скопје.

Засега не е познато кој стои зад оваа герила-акција на небото над Скопје. Но, од кого и да е, пораката е јасна.

Видеото што го објави ТВ 21 може да го отворите ТУКА.