Министерот Роберт Поповски денеска во Трст изјави дека сме шампиони во борбата против лажните вести, а премиерот Зоран Заев обвини граѓанка дека шири лажна вест пред градоначалникот на Ѓорче Петров.

Баба лаже, а видеото погледнете го и пресудете: кој лаже и кој шири лажни вести во Македонија.

Видеото може да го отворите и ТУКА.

https://www.facebook.com/FurKlan/videos/1031446050534613/UzpfSTEwMDAxMDA3NjgzNDE3ODoxMDMxNDQ2OTUzODY3ODU2/?sk=h_chr