По вчерашното негово соопштение дека ќе гласа „ЗА“ Северна, докажува дека е човек од збор. Нели?

Секој што барем малку го познава Бранко Црвенковски, ако внимателно му ја прочита денешната "писмена изјава" ќе заклучи дека Бранко е многу, многу гневен поради договорот, дека е страшно лут на Заев, Рада и на цело денешно СДС кои во рекордно време успеа да се пом*ча и на целиот негов долгогодишен труд, ама и дека е ненормално и пресилно притиснат. Ова не е познатата прагма на Бранко, ова е прилично нервозен одговор на измалтретиран човек, од типот – Еве ви, и ајт сега, тргнете ми се од главата и не ме мешајте појќе во вашите валканици!

Gepostet von Благој Шаклевски am Mittwoch, 12. September 2018