Видео вчера осамна на социјалните мрежи на кое може да се види дека во вечерни часови од возило на Брза помош се истоваруваат масички за казино, објави Курир.

Според локалните медиуми, станува збор за нов скандал во Тетово, а видеото покрај тетовските, го споделуваат и други регионални медиуми.

Извор: Курир