Ова се автобусите со кои се носени луѓето во Скопје на маршот на СДСМ. Снимката е на потегот од семафорите во Кисела Вода кај Расадник па до стара рампа. Можете да замислите како е на Партизанска.

Заев зошто ги малтретираш луѓето по сонцево, кога планираш да бегаш од референдум? Вака ли во ЕУ ќе одиме?

Gepostet von Aleksandar Pandov am Sonntag, 16. September 2018

Всушност, еве ја и Партизанска (кај Буњаковец):